zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sate Menado - sate van varkensvlees uit Menado
- Sateh pusut siap - saté van kipgehakt
- Base wangenan - Balinese basis boemboe
- Sate kikil bumbu kacang pedas - sate kikil in pittige pindasaus
- Sate babi sempurna - geroosterd varkensvlees
- Sate Klopo Surabaya - sate van rundvlees gekruid met kokos
- Sangsang - Gekruid varkensvlees
- Satee Kai - saté van kip
- Sambal Goreng Betawi Asem Manis 2
- Sambal Goreng Betawi - gebakken stukjes vlees in een zoetzure saus
Anak Totok Depok - ijs met vruchten


Anak Totok Depok
ijs met vruchten
ijs met vruchten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 stukjes nangka
4 blaadjes mint,
8 stukjes jonge kokos
rozensiroop
4 bolletjes kokosijs
dikke kokosmelk (santen asli)
Cara membuat:
Bereiding:
De hoeveelheden zijn naar eigen smaak. Snijd de nangka en de kokos in dunne reepjes en verspreid deze over de borgen. Leg vervolgens een bolletje kokosijs midden op het bord en schenk hierover de rozensiroop en de kokosmelk. Het fruit moet licht gedrenkt zijn van de siroop en de kokos. Garneer met de blaadjes mint.
ingrediënten:
8 stukjes nangka
4 blaadjes mint,
8 stukjes jonge kokos
rozensiroop
4 bolletjes kokosijs
dikke kokosmelk (santen asli)
Cara membuat:
Bereiding:
De hoeveelheden zijn naar eigen smaak. Snijd de nangka en de kokos in dunne reepjes en verspreid deze over de borgen. Leg vervolgens een bolletje kokosijs midden op het bord en schenk hierover de rozensiroop en de kokosmelk. Het fruit moet licht gedrenkt zijn van de siroop en de kokos. Garneer met de blaadjes mint.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.