zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kare Daging - currie van rundvlees
- Opor Daging - gestoofd rundvlees
- Terung Santan Cabai Hijau - gestoofde aubergine met kwarteleitjes
- Gado Gado - Gemengde groenten met pindasaus
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Kare Daging - gestoofd rundvlees
- Terik daging - gestoofd rundvlees in kokosmelk
- Cuk Manis - gestoofd gekruid rundvlees met aardappelen
- Jangan sambang - Vis in zure saus
Rujak kuah pindang - mango met vissaus


Rujak kuah pindang
mango met vissaus
mango met vissaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 mango's
Bahan-bahan saus:
ingrdiënten:
4 rawits
1/2 theel. trasi bakar
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de mango's in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een saus en meng de plakjes mango vervolgens door de saus.
ingrediënten:
2 mango's
Bahan-bahan saus:
ingrdiënten:
4 rawits
1/2 theel. trasi bakar
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de mango's in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een saus en meng de plakjes mango vervolgens door de saus.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.