logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Barobbo
mais pap met groenten uit Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 suikermais
650 ml water
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 theel zout
1/2 theel peper
75 gr bayam
75 gr kangkung
1 bleekselderij
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels los en plet de korrels van 3 stuks mais. Snijd de knoflook, de sjalotjes en de bleekselderij in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water samen met de mais en breng aan de kook. Voeg dan de knoflook, de sjalotjes, het zout en de peper toe en kook het geheel gaar. Vervolgens de bayam, de kangkung en de selderij toevoegen en kook het geheel gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420607