Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Meniran - snack van rijst en kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Meniran
snack van rijst en kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijst
350 ml santen asli
250 ml santen cair
1 1/4 theel zout
1 pandan blad
bananenblad
water
biteng
 
Cara membuat:
bereiding;
Week de rijst in water voor 2 uur. Giet af en pureer de rijst grof. Snijd het pandan blad in 10 stukken. Verhit in een pan de santen asli samen met 1/4 theel zout totdat de santen wat is ingedikt. Gebruik daarvan 300 ml.
Verhit in een pan de santen cair samen met de rijst en 1 theel zout en kook het geheel zachtjes todat het is ingedikt.
Neem een stuk bananenblad en leg daarop een stuk pandan blad, 1 eetl van het rijstmengsel en 2 eetl van de santen asli. Vouw het dicht als een pakketje en stoom de pakketjes in 30 minuten gaar. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025169