zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rendang 2 - pittig rundvlees in kokosmelk
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Rujak ketimoen - Roedjak komkommer
- Kambing Cassia - omelet met lamsvlees
- Heloa sira kadol - kip met kokos
- Babi Bumbu Cin
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Sambal Muncang - sambal met kemiri noten uit Sunda
- Abon - gekruid vlees
- Semur Tahu - stoofpotje van tahu
Mbuku Hau - Sambal met citroenbasilicum


Mbuku hau
Sambal met citroenbasilicum
Sambal met citroenbasilicum
Baha-bahan:
ingrediënten:
14 rawits
3,5 cm gember (jahe/djahé)
1 grote tomaat
1 bosje citroenbasilicum
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de rawits en de gember fijn tot een pasta. Voeg de in stukjes gesneden tomaat en de basilicumblaadjes toe met het zout en wrijf of maal het geheel grof.
ingrediënten:
14 rawits
3,5 cm gember (jahe/djahé)
1 grote tomaat
1 bosje citroenbasilicum
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de rawits en de gember fijn tot een pasta. Voeg de in stukjes gesneden tomaat en de basilicumblaadjes toe met het zout en wrijf of maal het geheel grof.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.