Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
2 Comments
Sambal Badjak

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Badjak

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl. olie,
1/2 theel. trassi,
3 sjaloten,
10 grote lomboks (Spaanse pepers)
3 teentjes knoflook
2 theel gula jawa (palmsuiker)
4 kemirinoten, geroosterd
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de kemiries fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassie voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de gula jawa en eventueel zout toe en bak dit 4 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433154