1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal kemanten
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 eetl olie (kokos)
10 groene lomboks
10 rode lomboks
1/2 theel asem
1 eetl water
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 1/2 theel trassi
1/2 serehstengel
1/ 2 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerste de lomboks voor 5 minuten in kokend water. Laat deze daarna afkoelen en wrijf of maal ze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, het zout, de asemwater en de kokosmelk en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de olie vrijkomt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34657285