banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal kemanten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal kemanten
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 eetl olie (kokos)
10 groene lomboks
10 rode lomboks
1/2 theel asem
1 eetl water
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 1/2 theel trassi
1/2 serehstengel
1/ 2 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerste de lomboks voor 5 minuten in kokend water. Laat deze daarna afkoelen en wrijf of maal ze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, het zout, de asemwater en de kokosmelk en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de olie vrijkomt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565740