sambal van aubergine
Bahan-bahan:
ingrdiënten::
2 aubergines
8 rode lomboks
2 theel trassi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak
Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en bestrooi deze met zout. Laat het 5 minuten rusten. Rooster vervolgens de aubergines boven een houtskoolvuurtje totdat ze zacht zijn geworden. Bwaar dan alleen het vruchtvlees.
Wrijf of maal de overige ingrdiënten tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut en voeg dan de aubergines toe. Bak nog 1 minuut verder.
ingrdiënten::
2 aubergines
8 rode lomboks
2 theel trassi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak
Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en bestrooi deze met zout. Laat het 5 minuten rusten. Rooster vervolgens de aubergines boven een houtskoolvuurtje totdat ze zacht zijn geworden. Bwaar dan alleen het vruchtvlees.
Wrijf of maal de overige ingrdiënten tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut en voeg dan de aubergines toe. Bak nog 1 minuut verder.