banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 3 Comments
Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Cabe Ijo Padang
groene sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr groene lomboks
4 sjalotjes
1 eetl limoensap
3 groene tomaten
1 theel palmsuiker
1 theel zout
50 gr ansjovis
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks eerst zacht. Snijd de tomaten in dunne reepjes. Wrijf of maal de lomboks en de sjalotjes grof en meng hierdoor het limoensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks, de sjalotjes en het limoensap voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de ansjovis toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tomaten goed gaar en zeer zacht zijn geworden.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Jo · 1 years ago
    Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
  • This commment is unpublished.
    Jo · 1 years ago
    Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

    Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39814121