Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
4 Comments
Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Cabe Ijo Padang
groene sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr groene lomboks
4 sjalotjes
1 eetl limoensap
3 groene tomaten
1 theel palmsuiker
1 theel zout
50 gr ansjovis
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks eerst zacht. Snijd de tomaten in dunne reepjes. Wrijf of maal de lomboks en de sjalotjes grof en meng hierdoor het limoensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks, de sjalotjes en het limoensap voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de ansjovis toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tomaten goed gaar en zeer zacht zijn geworden.
 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Jo · 2 years ago
    Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
  • This commment is unpublished.
    kevin38 · 2 months ago
    Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

    Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
  • This commment is unpublished.
    Jo · 2 years ago
    Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

    Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792