Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Cocol
pittig maar zoete saus voor pangsit

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
6 sjalotjes
1 eetl saus sambal (zie recept)
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel zout
75 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks en de sjalotjes voor 4 minuten. Voeg dan de saus sambal, de kecap, de peper, het zout en het water toe en breng aan de kook. Laat daarna afkoelen voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902592