zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Cah Tauge - roerbak van pittige tauge
- Sayur kim-loh - paddestoelensoep
- Gang Massaman Mu - gele varkenscurry
- Ikan Cuka 3
- Sambal Kol
- Pho-Pbia - Thaise loempia's
- Nasi Lengko - gebakken rijst met tahu en tempe in pindasaus uit Ciribon
- Buntut Asam Padeh - ossenstaart in een frisse pittige saus
- Tinaransay - menadonees varkenvlees met gember
- Daging Bumbu Rujak - pittig gekruid rundvlees
Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit


Sambal Cocol
pittig maar zoete saus voor pangsit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
6 sjalotjes
1 eetl saus sambal (zie recept)
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel zout
75 ml water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks en de sjalotjes voor 4 minuten. Voeg dan de saus sambal, de kecap, de peper, het zout en het water toe en breng aan de kook. Laat daarna afkoelen voor gebruik.
pittig maar zoete saus voor pangsit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
6 sjalotjes
1 eetl saus sambal (zie recept)
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel zout
75 ml water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks en de sjalotjes voor 4 minuten. Voeg dan de saus sambal, de kecap, de peper, het zout en het water toe en breng aan de kook. Laat daarna afkoelen voor gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.