Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Lotek
sambal met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
60 gr pinda's, gebakken
6 teentjes knoflook
11 rode rawits
1 eetl asamwater
60 ml heet water
2 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rawits, de knoflook, de palmsuiker en het zout fijn tot een pasta. Meng dan de pinda's en het asamwater erdoor en wrijf of maal totdat de pinda's zacht zijn geworden. Dan het hete water erdoor mengen en serveer (bij lotek).

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577476