Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal Udang
een lekkere sambal van garnalen

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr grote garnalen
400 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl limoensap
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
6 kemir noten
8 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 theel peper
2 tomaten
1 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel trasi bakar
1 theel zout 1 theel palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen maak laat het staartstukje zitten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn  tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze rood. Dan de santen en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gerecht is ingedikt.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689