banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sambal Udang - een lekkere sambal van garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Udang
een lekkere sambal van garnalen

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr grote garnalen
400 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl limoensap
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
6 kemir noten
8 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 theel peper
2 tomaten
1 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel trasi bakar
1 theel zout 1 theel palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen maak laat het staartstukje zitten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn  tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze rood. Dan de santen en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gerecht is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39951115