1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Udang
een lekkere sambal van garnalen

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr grote garnalen
400 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl limoensap
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
6 kemir noten
8 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 theel peper
2 tomaten
1 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel trasi bakar
1 theel zout 1 theel palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen maak laat het staartstukje zitten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn  tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze rood. Dan de santen en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gerecht is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446