banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur Terong Asem Kutai - Zuur en pittige groentengerecht
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Terong Asem Kutai
Zuur en pittige groentengerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotten
4 rode lomboks
1 terong asem (zure-gele aubergine)
1 bosje melinjo blaadjes
6 kousenband
200 gr zoete aardappelen
2 lente-uitjes
2 theel trasi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak
2000 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten grof, de kouseband in stukjes, de geschilde aardappelen in grove stukken en de lente-uitjes in ringetes. Ontpit de lomboks en snijd ook deze grof en snijd de aubergine in vieren.
Breng het water met het zout aan de kook en voeg hier de aubergine en de lomboks aan toe en laat deze 5 minuten koken. Vervolgens deze uit de pan halen en pureer deze. Dan de puree terug in de pan doen samen met de sjalotten, de kouseband, de aardappelen en dit nog 5 minuen laten koken. Vervolgens de melinjo, de suiker en de lente-uitjes toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39811627