banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 3 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Balado Terong - aubergine met een groene chili saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Balado Terong
aubergine met een groene chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 terong ungu panjang (dunne aubergine)
olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
15 groene rawits
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 theel trasi bakar
3 sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines overlangs doormidden en dan in vier stukken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de aubergines bruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat de stukken uitlekken op keukenpapier.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de aubergines toe en laat deze nog even zachtjes sudderen totdat alles goed vermengd is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38704594