banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon 2 Comments

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur daun papaya dan pakis
sajoer van papayablad en varentoppen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr papayablad
250 gr pakis (varentoppen)
100 gr reuzel
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rawits
1 theel trasi bakar
5 cm jahe
3 serehstengels
1/2 theel zout
1 eetl olie
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de sjalotjes, de trasi en de rawits fijn tot een pasta. Rasp de jahe. Snijd de pakis, de papaya en de reuzel in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reuzel. Voeg dan de boemboe, de jahe en de sereh toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de papaya, de pakis, het zout en het water toevoegen en het geheel zachtjes in 15-20 minuten gaar laten koken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Sandra · 4 months ago
    Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341164