zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Tumis Bayam Ebi Terasi - spinazie met trasi en gedroogde garnalen


Tumis Bayam Ebi Terasi
spinazie met trasi en gedroogde garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam (spinazie)
5 eetl ebi (gedroogde kleine garnalen)
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
2 salam blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl water
3 eetl olie
Taburan:
garnering:
2 rode lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks schuin in ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de sambal, de salam en de trasi voor 2 minuten. Voeg het water en de ebi toe. Dan de spinazie, de palmsuiker en het zout en bak dit voor 2 minuten. Garneer het met de lomboks en serveer.
spinazie met trasi en gedroogde garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam (spinazie)
5 eetl ebi (gedroogde kleine garnalen)
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
2 salam blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl water
3 eetl olie
Taburan:
garnering:
2 rode lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks schuin in ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de sambal, de salam en de trasi voor 2 minuten. Voeg het water en de ebi toe. Dan de spinazie, de palmsuiker en het zout en bak dit voor 2 minuten. Garneer het met de lomboks en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.