Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Labu Siam Dengan Udang - Gebakken chayote met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tumis Labu Siam Dengan Udang
Gebakken chayote met garnalen


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 labu siam (chayote)
200 gr garnalen
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
6 ebi 
1 tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
Pel de labu siam en snijd deze in dunne reepjes (lucifers). Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de labu siam toevoegen en bak dit alles totdat de labu siam vrijwel gaar is. Dan het zout en de santen toevoegen en het geheel laten sudderen totdat het geheel gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110484