Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis Labu Siam Dengan Udang - Gebakken chayote met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tumis Labu Siam Dengan Udang
Gebakken chayote met garnalen


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 labu siam (chayote)
200 gr garnalen
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
6 ebi 
1 tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
Pel de labu siam en snijd deze in dunne reepjes (lucifers). Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de labu siam toevoegen en bak dit alles totdat de labu siam vrijwel gaar is. Dan het zout en de santen toevoegen en het geheel laten sudderen totdat het geheel gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582