Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Trancam - pittge kouseband salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Trancam
pittge kouseband salade


Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kacang panjang (kouseband)
2 kleine komkommers
100 gr tauge
1 bosje kemangi
1 sinaasappel (sap)

Bahan-bahan sambal kelapa:
ingrediënten sambal kelapa:
1/2 oude kokosnoot
2 jeruk purut blaadjes
100 gr bumbu dasar merah (zie recept)
3 cm kencur
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de kokosnoot en snijd de jerup purut blaadjes zeer fijn. Wrijf of maal de kencur fijn. Meng alle ingredienten voor de sambal goed door elkaar. Verhit een wok/wadjan en bak de sambal voor 1 minuut.

Snijd de kouseband in kleine stukjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Pluk de blaadjes kemangi. Meng de groenten, de kemangi, de sambal en het sinaasappelsap goed door elkaar en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103