Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Kari Terong - gestoofde aubergine in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kari Terong
gestoofde aubergine in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
250 ml santen cair
1 theel asem
2 eetl water
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel zwarte peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 sereh
1 theel kencur
2 cm jahe
2 theel ketumbar
1 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de asem met het water en snijd de terong in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de overige ingrediënten toe en stoof de aubergine langzaam gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103