banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cuciwis masak taoco - groene kool met kwarteleieren in saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cuciwis masak taoco
groene kool met kwarteleieren in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 kwarteleieren, gekookt
300 gr jonge groene kool
100 gr oesterzwammen
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 eetl taoco
1 theel saus tomat (zie recept)
1 theel kecap manis
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kooltjes doormidden en de oesterzwammen in reepjes. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de taoco, de saus tomat en de kecap door, gevolgd door het zout, de palmsuiker en de peper. Voeg dan de eieren, de kool en de oesterzwammen er voorzichtig door. Giet het water erbij en kook het geheel  zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580378