Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cuciwis masak taoco - groene kool met kwarteleieren in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cuciwis masak taoco
groene kool met kwarteleieren in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 kwarteleieren, gekookt
300 gr jonge groene kool
100 gr oesterzwammen
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 eetl taoco
1 theel saus tomat (zie recept)
1 theel kecap manis
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kooltjes doormidden en de oesterzwammen in reepjes. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de taoco, de saus tomat en de kecap door, gevolgd door het zout, de palmsuiker en de peper. Voeg dan de eieren, de kool en de oesterzwammen er voorzichtig door. Giet het water erbij en kook het geheel  zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451