Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Tumis kecipir - gestoofde groente uit Bali
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis kecipir
gestoofde groente uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kecipir (winged beans)
50 gr ikan teri of ansjovis
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kecipir in schuine stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de ikan teri toevoegen samen met de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker en meng alles goed door elkaar. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40816460