banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Tumis kecipir - gestoofde groente uit Bali
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis kecipir
gestoofde groente uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kecipir (winged beans)
50 gr ikan teri of ansjovis
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kecipir in schuine stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de ikan teri toevoegen samen met de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker en meng alles goed door elkaar. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 309 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435513