banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sayur bersantan - gemengde groenten in kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur bersantan
gemengde groenten in kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr doperwten
200 gr mais
10 peteh bonen
100 gr garnalen (klein)
200 gr tempe
2 cm laos
2 sereh stengels
2 salam blaadjes
1500 ml kokosmelk
2 asem kandis
1 eetl zout
2 theel palmsuiker
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel peper
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin. Snijd de wortel in dunne reepjes en halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de laos, de sereh en de salam voor 5 minuten. Voeg de garnalen toe en bak nog 1 minuut. Dan de wortelen, de mais, de doperwten en de peteh toevoegen en bak voor 1 minuut. Vervolgens de asem kandis, de tempe, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559045