banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lodeh Pepaya - papaya met groenten in romige kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lodeh Pepaya
papaya met groenten in romige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr papaya
2 wortelen
5 kacang panjang/kouseband
150 gr schenkel (rund)
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 groene lomboks
3 theel zout
1 theel palmsuiker
1000 ml water
1000 ml santen
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
5 sjalotjes
3 kemiri noten
1/2 theel ketumbar
1 cm kunyit
1/2 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de papaya in dunne reepjes (julienne) en de kouseband in stukjes en de wortelen in plakjes. Rooster eerst de groene lomboks en snijd deze dan in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het waer en kook daarin het vleea gaar. Snijd het daarna in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe, de papaya, de wortel en de kouseband en roer alles goed door elkaar. Voeg het zout, de palmsuiker en het vlees toe gevolgd door de santen. Kook al roerend alles gaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669004