Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Lodeh Pepaya - papaya met groenten in romige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lodeh Pepaya
papaya met groenten in romige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr papaya
2 wortelen
5 kacang panjang/kouseband
150 gr schenkel (rund)
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 groene lomboks
3 theel zout
1 theel palmsuiker
1000 ml water
1000 ml santen
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
5 sjalotjes
3 kemiri noten
1/2 theel ketumbar
1 cm kunyit
1/2 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de papaya in dunne reepjes (julienne) en de kouseband in stukjes en de wortelen in plakjes. Rooster eerst de groene lomboks en snijd deze dan in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het waer en kook daarin het vleea gaar. Snijd het daarna in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe, de papaya, de wortel en de kouseband en roer alles goed door elkaar. Voeg het zout, de palmsuiker en het vlees toe gevolgd door de santen. Kook al roerend alles gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 321 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233272