Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daun labu jagung manis - pompoen blad met suikermais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daun labu jagung manis
pompoen blad met suikermais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pompoen bladeren
1 suikermais
1 tomaat
25 ansjovis
2 cm temu kunci
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1250 ml kippenbouillon (zie recept)
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de pompoenbladeren fijn en snijd de maiskorrels eraf. Snijd de tomaat en ansjovis in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de bouillon samen met de bumbu en de temu kunci voor 5 minuten. Voeg dan de mais, de pompoen bladeren en de tomaat toe en breng aan de kook. Dan het zout, de peper, de ansjovis en de palmsuiker toevoegen en kook alles gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449547