banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daun labu jagung manis - pompoen blad met suikermais
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daun labu jagung manis
pompoen blad met suikermais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pompoen bladeren
1 suikermais
1 tomaat
25 ansjovis
2 cm temu kunci
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1250 ml kippenbouillon (zie recept)
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de pompoenbladeren fijn en snijd de maiskorrels eraf. Snijd de tomaat en ansjovis in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de bouillon samen met de bumbu en de temu kunci voor 5 minuten. Voeg dan de mais, de pompoen bladeren en de tomaat toe en breng aan de kook. Dan het zout, de peper, de ansjovis en de palmsuiker toevoegen en kook alles gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580535