Cah kapri campur
kruidige peultjes met visballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes
5 visballetjes (bakso ikan)
1 wortel
50 gr suikermaïs
25 gram tuberoos (sedap malam)
1 tomaat
1/2 ui
4 teentjes knoflook
150 ml water
1 lenteui
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de wortel in schuine plakjes, de visballetjes in stukjes, de tomaat in blokjes, de lenteui in stukjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bakso toe, dan de wortel en bak deze zacht. Dan de peultjes, de mais, de tomaat, de tuberoos toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de vissaus, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water en stoof alles gaar. Schep dan de lenteui erdoor en serveer.