banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Cah kapri campur - peultjes met visballetjes in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah kapri campur
kruidige peultjes met visballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes
5 visballetjes (bakso ikan)
1 wortel
50 gr suikermaïs
25 gram tuberoos (sedap malam)
1 tomaat
1/2 ui
4 teentjes knoflook
150 ml water
1 lenteui
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de wortel in schuine plakjes, de visballetjes in stukjes, de tomaat in blokjes, de lenteui in stukjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bakso toe, dan de wortel en bak deze zacht. Dan de peultjes, de mais, de tomaat, de tuberoos toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de vissaus, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water en stoof alles gaar. Schep dan de lenteui erdoor en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 302 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558693