Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Cah kapri campur - peultjes met visballetjes in kruidige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Cah kapri campur
kruidige peultjes met visballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes
5 visballetjes (bakso ikan)
1 wortel
50 gr suikermaïs
25 gram tuberoos (sedap malam)
1 tomaat
1/2 ui
4 teentjes knoflook
150 ml water
1 lenteui
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de wortel in schuine plakjes, de visballetjes in stukjes, de tomaat in blokjes, de lenteui in stukjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bakso toe, dan de wortel en bak deze zacht. Dan de peultjes, de mais, de tomaat, de tuberoos toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de vissaus, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water en stoof alles gaar. Schep dan de lenteui erdoor en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40913982