logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah kapri campur
kruidige peultjes met visballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes
5 visballetjes (bakso ikan)
1 wortel
50 gr suikermaïs
25 gram tuberoos (sedap malam)
1 tomaat
1/2 ui
4 teentjes knoflook
150 ml water
1 lenteui
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de wortel in schuine plakjes, de visballetjes in stukjes, de tomaat in blokjes, de lenteui in stukjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bakso toe, dan de wortel en bak deze zacht. Dan de peultjes, de mais, de tomaat, de tuberoos toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de vissaus, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water en stoof alles gaar. Schep dan de lenteui erdoor en serveer. 

Add comment

Submit

who is online

We have 25 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160746