logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Kangkung Tauco
gebakken kangkung met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
4 stuks bakso
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1 eetl rebon
1 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kangkung in stukken, de balletjes in plakjes, de sjalotjes grof, de knoflook fijn en de lomboks in schuine plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kangkung, de rebon en de bakso toe en bak dit 3 minuten. Dan de tauco, de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak alles gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094