banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Tumis Kangkung Tauco - gebakken kangkung met tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Kangkung Tauco
gebakken kangkung met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
4 stuks bakso
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1 eetl rebon
1 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kangkung in stukken, de balletjes in plakjes, de sjalotjes grof, de knoflook fijn en de lomboks in schuine plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kangkung, de rebon en de bakso toe en bak dit 3 minuten. Dan de tauco, de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak alles gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429461