Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis Kangkung Tauco - gebakken kangkung met tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Tauco
gebakken kangkung met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
4 stuks bakso
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1 eetl rebon
1 eetl tauco
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kangkung in stukken, de balletjes in plakjes, de sjalotjes grof, de knoflook fijn en de lomboks in schuine plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kangkung, de rebon en de bakso toe en bak dit 3 minuten. Dan de tauco, de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak alles gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582