Kangkung Tumis Cabai Hijau Nan Sedap
kangkung met oesterzwammen in groene peper saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
5 oesterzwammen
2 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
3 rode lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in grove stukken en de oesterzwammen in reepjes. Snijd de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks voor 4 minuten. Voeg de oesterzwammen toe en meng.
Dan de kangkung, de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.