Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kangkung Tumis Cabai Hijau Nan Sedap - kangkung met oesterzwammen in groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kangkung Tumis Cabai Hijau Nan Sedap
kangkung met oesterzwammen in groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
5 oesterzwammen
2 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in grove stukken en de oesterzwammen in reepjes. Snijd de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks voor 4 minuten. Voeg de oesterzwammen toe en meng.
Dan de kangkung, de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967