gebakken gezouten kool met kouseband
bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kouseband
50 gr champignons
100 gr sawi asin (gezouten mosterdkool)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
3 rode lomboks
1 salam blad
1/2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de champginons en de sjalotjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in lange reepjes. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de lomboks voor 3 minuten. Voeg de kouseband, de champignons, de kool toe en meng. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.