logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sawi Asin Kacang Panjang
gebakken gezouten kool met kouseband

bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kouseband
50 gr champignons
100 gr sawi asin (gezouten mosterdkool)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
3 rode lomboks
1 salam blad
1/2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de champginons en de sjalotjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in lange reepjes. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de lomboks voor 3 minuten. Voeg de kouseband, de champignons, de kool toe en meng. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 40 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176532