Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Sawi Asin Kacang Panjang - gebakken gezouten kool met kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Sawi Asin Kacang Panjang
gebakken gezouten kool met kouseband

bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kouseband
50 gr champignons
100 gr sawi asin (gezouten mosterdkool)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
3 rode lomboks
1 salam blad
1/2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de champginons en de sjalotjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in lange reepjes. Snijd de kool in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de lomboks voor 3 minuten. Voeg de kouseband, de champignons, de kool toe en meng. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263