Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jamur Goreng Minyak Wijen - gefrituurde paddenstoelen met sesam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jamur Goreng Minyak Wijen
gefrituurde paddenstoelen met sesam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr champignons
3 judasoren
150 gr rijst-stro-paddenstoelen (anders kastanje champignons)
50 gr maizena
1/2 theel peper
2 eetl sesamzaad, geroosterd
150 gr bloem
1 lente-uitje
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1 ei
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes, hak de knoflook zeer fijn en de lente-ui fijn. Meng eerst de bloem, de maizena, het zout, de peper, de knoflook en de bouillon tot een massa. Klop dan het ei erdoor. Schep dan de paddenstoelen en de lente-ui erdoor, gevolgd door de sesamolie en meng alles goed.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van het mengsel en strooi hierop wat sesamzaad. Frituur het vervolgens goudbruin en gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068631