banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Jamur Goreng Minyak Wijen - gefrituurde paddenstoelen met sesam
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jamur Goreng Minyak Wijen
gefrituurde paddenstoelen met sesam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr champignons
3 judasoren
150 gr rijst-stro-paddenstoelen (anders kastanje champignons)
50 gr maizena
1/2 theel peper
2 eetl sesamzaad, geroosterd
150 gr bloem
1 lente-uitje
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1 ei
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes, hak de knoflook zeer fijn en de lente-ui fijn. Meng eerst de bloem, de maizena, het zout, de peper, de knoflook en de bouillon tot een massa. Klop dan het ei erdoor. Schep dan de paddenstoelen en de lente-ui erdoor, gevolgd door de sesamolie en meng alles goed.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van het mengsel en strooi hierop wat sesamzaad. Frituur het vervolgens goudbruin en gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 315 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558759