logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Plecing Bayam 
Spinazie met een pittige tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam/spinazie
1 tomaat
50 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel limoensap
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de spinazie en laat het daarna uitlekken. Hak de tomaat fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn in een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de het water toevoegen en breng aan de kook. Meng de palmsuiker, het zout en de limoensap erdoor en kook nog voor 1 minuut. Giet de saus over de spinazie en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176069