banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Terung Telunjuk Siram Sambal - aubergine met een sambal saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Terung Telunjuk Siram Sambal
aubergine met een sambal saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 terung telunjuk (groene dunne aubergines)
100 gr rammanas
4 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
150 ml water
1 theel limoensap
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1/2 theel trassi
2 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in de lengte doormidden. Rasp de rammanas grof en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut en voeg daarna de aubergines en de rammanas toe en bak deze zacht en gaar. Schep het uit de pan en zet opzij. Dan de bumbu en de salam toevoegen en bak dit 3 minuten. Voeg het zout, de peper, de palmsuiker, het limoensap en het water toe en breng aan de kook. Giet de saus daarna over de aubergines en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983004