banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bengkoang Kacang Panjang Tumis tauco - roerbak van kouseband en jicama
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bengkoang Kacang Panjang Tumis tauco 
roerbak van kouseband en jicama

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kacang panjang  / kouseband
250 gr bengkoang / jicama / yam-boon
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 salam blaadjes
3 cm laos
1 eetl taoco
1 theel zout
1 theel palsmuiker
1/2 theel peper
4 eetl water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en knoflook in dunne plakjes, de kouseband in stukjes van 5 cm en de jicama in dunne reepjes. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg de de taoco toe en meng goed. Vervolgens de jicama en de kouseband toevoegen en bak kort. Dan de peper, het zout en de palmsuiker erdoor mengen en bak nog 3 minuten. Vervolgens het water toevoegen en leg een deksel op de pan en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes stoven totdat alles gaar is geworden.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585276