Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Kacang Panjang - pittige roerbak van kouseband
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis Kacang Panjang
pittige roerbak van kouseband

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kouseband
2 rode lomboks
1 salam blad
1 theel palmsuiker
1 theel zout
250 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 rode rawit
2 kemiri noten
1 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes van 5 cm en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 2 minuten. Voeg de lomboks toe en bak deze 1 minuut mee. Dan de kouseband, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en kook het geheel in 5 minuten zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 386 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805327