banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kangkung Masak Taoco - kangkung met taoco/taotjo en ikan teri

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kangkung Masak Taoco
kangkung met taoco/taotjo en ikan teri

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kangkung
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 groene lomboks
2 eetl taoco
1/4 theel palmsuiker
50 gr ikan teri, gebakken
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalot in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de taoco toe en bak deze mee voor 1 minuut. Dan de kangkung toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de ikan teri erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39976971