Jamur Cabai Hijau
gebakken oesterzammen met groene peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
1 theel sesam olie
5 teentjes knoflook
1 lente-ui
4 groene lomboks
50 ml water
1 ui
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui en de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en de sesam olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan het water, de lente-ui, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Bak het geheel verder gaar en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Tum Daging - gestoomd gekruid vlees
- Serundeng 1 - gebakken kokos met pinda's
- Opor Bebek - in kokosmelk gestoofde en gebakken gevulde eend
- Ayam Kare Jawa - kruidig gestoofde kip
- Mujair Goreng Kering - droog gebakken tilapia
- Kurabu manda - Geroosterd kokos met bananenbloem
- Kue Bugis 1 - gevulde cakejes
- Ikan Bali
- Botok Tempe - gestoomde gekruide tempe
- Zoetzure groenten
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...