logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jamur Cabai Hijau
gebakken oesterzammen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
1 theel sesam olie
5 teentjes knoflook
1 lente-ui
4 groene lomboks
50 ml water
1 ui
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui en de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en de sesam olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan het water, de lente-ui, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Bak het geheel verder gaar en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 150 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151326