banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jamur Cabai Hijau - gebakken oesterzammen met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jamur Cabai Hijau
gebakken oesterzammen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
1 theel sesam olie
5 teentjes knoflook
1 lente-ui
4 groene lomboks
50 ml water
1 ui
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui en de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en de sesam olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan het water, de lente-ui, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Bak het geheel verder gaar en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115884