banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kailan Siram Bawang Putih
gebakken kailan met knoflook


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kailan
1/2 theel zout
1/2 theel peper
75 ml water
25 ml kippenbouillon
2 theel sago bloem /maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Bawang Putih:
5 teentjes knoflook
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
25 gr teri nasi, gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en hak de knoflook fijn. Rooster de teri nasi in een pan en stamp deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en bak de kailan totdat deze zacht wordt. Voeg dan de bouillon en het water toe en breng aan de kook. Dan het zout en de peper erdoor mengen en voeg dan de sago/maizena oplossing toe en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de knoflook en de teri nasi erover en serveer.

Bawang putih:
verhit in een pan de olie en bak de knoflook zachtjes bruin.

 

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329228