Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kailan Siram Bawang Putih - gebakken kailan met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kailan Siram Bawang Putih
gebakken kailan met knoflook


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kailan
1/2 theel zout
1/2 theel peper
75 ml water
25 ml kippenbouillon
2 theel sago bloem /maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Bawang Putih:
5 teentjes knoflook
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
25 gr teri nasi, gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en hak de knoflook fijn. Rooster de teri nasi in een pan en stamp deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en bak de kailan totdat deze zacht wordt. Voeg dan de bouillon en het water toe en breng aan de kook. Dan het zout en de peper erdoor mengen en voeg dan de sago/maizena oplossing toe en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de knoflook en de teri nasi erover en serveer.

Bawang putih:
verhit in een pan de olie en bak de knoflook zachtjes bruin.

 

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186083