banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kailan Siram Bawang Putih - gebakken kailan met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kailan Siram Bawang Putih
gebakken kailan met knoflook


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kailan
1/2 theel zout
1/2 theel peper
75 ml water
25 ml kippenbouillon
2 theel sago bloem /maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Bawang Putih:
5 teentjes knoflook
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
25 gr teri nasi, gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en hak de knoflook fijn. Rooster de teri nasi in een pan en stamp deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en bak de kailan totdat deze zacht wordt. Voeg dan de bouillon en het water toe en breng aan de kook. Dan het zout en de peper erdoor mengen en voeg dan de sago/maizena oplossing toe en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de knoflook en de teri nasi erover en serveer.

Bawang putih:
verhit in een pan de olie en bak de knoflook zachtjes bruin.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966967