Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kailan Siram Bawang Putih - gebakken kailan met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kailan Siram Bawang Putih
gebakken kailan met knoflook


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kailan
1/2 theel zout
1/2 theel peper
75 ml water
25 ml kippenbouillon
2 theel sago bloem /maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Bawang Putih:
5 teentjes knoflook
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
25 gr teri nasi, gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en hak de knoflook fijn. Rooster de teri nasi in een pan en stamp deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en bak de kailan totdat deze zacht wordt. Voeg dan de bouillon en het water toe en breng aan de kook. Dan het zout en de peper erdoor mengen en voeg dan de sago/maizena oplossing toe en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de knoflook en de teri nasi erover en serveer.

Bawang putih:
verhit in een pan de olie en bak de knoflook zachtjes bruin.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922524