banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Kailan Siram Bawang Putih - gebakken kailan met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kailan Siram Bawang Putih
gebakken kailan met knoflook


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kailan
1/2 theel zout
1/2 theel peper
75 ml water
25 ml kippenbouillon
2 theel sago bloem /maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Bawang Putih:
5 teentjes knoflook
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
25 gr teri nasi, gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en hak de knoflook fijn. Rooster de teri nasi in een pan en stamp deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en bak de kailan totdat deze zacht wordt. Voeg dan de bouillon en het water toe en breng aan de kook. Dan het zout en de peper erdoor mengen en voeg dan de sago/maizena oplossing toe en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Strooi de knoflook en de teri nasi erover en serveer.

Bawang putih:
verhit in een pan de olie en bak de knoflook zachtjes bruin.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36804833