banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rica Kacang Panjang Jamur Tiram - pittige boontjes met oesterzwam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rica Kacang Panjang Jamur Tiram
pittige boontjes met oesterzwam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kousenband
100 gr oesterzwam
1 tomaat
1 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
2 salan blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalothes
5 teentjes knoflook
2 rode rawits
5 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 cm jahe

Cara membuat:
Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm. Snijd de oesterzwammen in reepjes. Snijd de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de salam en de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de boontjes en de oesterzwammen toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40594173