banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Rica Kacang Panjang Jamur Tiram - pittige boontjes met oesterzwam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rica Kacang Panjang Jamur Tiram
pittige boontjes met oesterzwam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kousenband
100 gr oesterzwam
1 tomaat
1 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
2 salan blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalothes
5 teentjes knoflook
2 rode rawits
5 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 cm jahe

Cara membuat:
Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm. Snijd de oesterzwammen in reepjes. Snijd de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de salam en de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de boontjes en de oesterzwammen toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983777