1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rica Kacang Panjang Jamur Tiram
pittge boontjes met oesterzwam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kousenband
100 gr oesterzwam
1 tomaat
1 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
2 salan blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalothes
5 teentjes knoflook
2 rode rawits
5 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 cm jahe

Cara membuat:
Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm. Snijd de oesterzwammen in reepjes. Snijd de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de salam en de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de boontjes en de oesterzwammen toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645