banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Taoge Cumi Asin - gesauteerde tauge met inktvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Taoge Cumi Asin
gesauteerde tauge met inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 g tauge
100 gr gezouten inktvis, geweekt
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel vissaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
4 takjes bieslook
2 eetl water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in schuine ringen. Hak de knoflook fijn. Snijd de inktvis in kleine stukjes. Snijd de bieslook in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis toe en meng goed. Vervolgens de tauge toevoegen en bak deze zacht.
Dan de vissaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng goed.Meng de bieslook erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668374