Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sayur Taoge Ayam Suwir - tauge met stukjes kippendij

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Taoge Ayam Suwir
tauge met stukjes kippendij

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kippendij
1300 ml water
2 salam blad
150 gr tauge
2 takjes selderij
2 eetl kecap manis
2 eetl bawang goreng

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
3 cm kunyit
2 cm kencur
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de kip en de salam en kook dit op laag vuur gaar. Schep de kip uit de pan en trek het vlees uit elkaar. Laat de bouillon indikken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de selderij fijn. Voeg de tauge, de selderij, de kecap, de kip en de bumbu toe aan de bouillon en breng aan de kook. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266