Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Baby Buncis - roerbak van haricot verts met bakso

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Baby Buncis
roerbak van haricot verts met bakso

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr baby buncis / haricot verts
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
4 bakso sapi (gehaltballetjes, zie recept)
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de boontjes schoon. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de bakso in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de buncis, de bakso, de oestersaus, het zout en de palmsuiker toe en bak het geheel verder gaar en totdat de buncis nog knapperig zijn. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024573