banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Pokcoy Belacan - bokchoy met terasi en tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Pokcoy Belacan
bokchoy met terasi en tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bokchoy
1 tomaat
50 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks, ontpit
1 theel terasi/trasi
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bokchoy in stukken van 3 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in kleine blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat en de bokchoy toe en bak deze totdat ze zacht worden. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580195