logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Taoge Asam Gurih
roerbak van tauge met tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tauge
4 groene tomaten
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml kippenbouillon (zie recept)
35 gr Chinese bieslook
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks, ontpit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten in partjes en de bieslook in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de tauge en de tomaat toe en meng goed. Vervolgens, de oestersaus, het zout, de palmsuiker, de peper en de bouillon toevoegen en bak alles vrijwel gaar. Meng dan de bieslook erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 71 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175930