Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Petai Lokio - pittig gebakken petai met tahu en bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Petai Lokio
pittig gebakken petai met tahu en bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
25 petai/peteh bonen
75 gr (Chinese) bieslook
250 gr tahu
2 lente-ui
10 rode rawits
5 rode lomboks
6 eetl taoco
200 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 10 blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en gaar en zet apart. Snijd de lente-ui in stukjes en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de petai bonen.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de bumbu en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de taoco toe en meng goed en bak nog 2 minuten.
Dan de petai en de bieslook toevoegen en bak het zacht. Dan de tahu, de lente-ui en de rawits toevoegen en bak het geheel zacht. Voeg het water toe en breng aan de kook. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117