Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Bacem Nangka Pedas - pittig gestoofde nangka/jackfruit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bacem Nangka Pedas
pittig gestoofde nangka/jackfruit

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr nangka/jackfruit
750 ml dunne kokosmelk (encer)
6 cm lengkuas/laos
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
1 kunyit blad

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
2 sjalotjes
2 theel zout
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Schil de nangka en snijd deze in blokjes/plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de salam, de serai en het kunyitblad. Voeg dan de nangka toe en sluit de pan af en kook of middelhoog vuur totdat de nangka gaar is geworden en de saus is ingedikt/bijna is verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 382 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40816159