banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Bacem Nangka Pedas - pittig gestoofde nangka/jackfruit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bacem Nangka Pedas
pittig gestoofde nangka/jackfruit

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr nangka/jackfruit
750 ml dunne kokosmelk (encer)
6 cm lengkuas/laos
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
1 kunyit blad

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
2 sjalotjes
2 theel zout
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Schil de nangka en snijd deze in blokjes/plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de salam, de serai en het kunyitblad. Voeg dan de nangka toe en sluit de pan af en kook of middelhoog vuur totdat de nangka gaar is geworden en de saus is ingedikt/bijna is verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38898813