banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Buncis Tauco - gestoofde boontjes met tauco en petai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Buncis Tauco (Padang)
gestoofde boontjes met tauco en petai

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen
10 garnalen
3 eetl tauco
50 gr petai/peteh bonen
150 gr tahu
4 sjalotjes
2 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
1 jeruk purut blaadje
5 eetl water
10 groene lomboks
500 ml dikke kokosmelk (van 1 kokosnoot)
1 tomaat
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart.
Snijd de sperziebonen in schuine stukkens. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen. Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 5 eetl olie en fruit de sjalotjes voor 5 minuten. Voeg dan de bumbu, de laos, de salam, de jeruk purut en de serai toe en bak dit nog voor 3 minuten.
Dan het water en de boontjes toevoegen en meng goed. Voeg dan de garnalen en de tahu toe en meng goed en bak totdat de garnalen van kleur veranderen.
Dat de tauco, de petai en de lomboks toevoegen en meng goed. Vervolgens de tomaat, het zout en de kokosmelk toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580431