banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Gulai Buncis Tauco - gestoofde boontjes met tauco en petai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Buncis Tauco (Padang)
gestoofde boontjes met tauco en petai

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen
10 garnalen
3 eetl tauco
50 gr petai/peteh bonen
150 gr tahu
4 sjalotjes
2 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
1 jeruk purut blaadje
5 eetl water
10 groene lomboks
500 ml dikke kokosmelk (van 1 kokosnoot)
1 tomaat
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart.
Snijd de sperziebonen in schuine stukkens. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen. Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 5 eetl olie en fruit de sjalotjes voor 5 minuten. Voeg dan de bumbu, de laos, de salam, de jeruk purut en de serai toe en bak dit nog voor 3 minuten.
Dan het water en de boontjes toevoegen en meng goed. Voeg dan de garnalen en de tahu toe en meng goed en bak totdat de garnalen van kleur veranderen.
Dat de tauco, de petai en de lomboks toevoegen en meng goed. Vervolgens de tomaat, het zout en de kokosmelk toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39825753