banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Labu Siam Jamur Kuping - roerbak van chayote met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Labu Siam Jamur Kuping
roerbak van chayote met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr labu siam / chayote
3 jamur kuping / / auricularia / judasoor, gedroogd
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 eetl oestersaus
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote julienne. Week eerst de paddenstoelen in water en snijd deze daarna in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in reepjes. Snijd de lomboks in ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de jahe en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de chayote, de lomboks en de paddenstoelen toe en meng goed. Bak het geheel verder zacht.
Voeg dan de oestersaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toe en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683616