banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Brokoli Hioko - roerbak van broccoli met shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Brokoli Hioko
roerbak van broccoli met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 broccoli (klein)
100 gr shiitake paddenstoelen
1 wortel
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 cm jahe
4 rode lomboks, gedroogd
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel sesam olie
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes, de shiitake in repen, de wortel in plakjes en de ui fijn. Hak de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan de broccoli, de wortel en de shiitake toevoegen en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668374