logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Brokoli Hioko
roerbak van broccoli met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 broccoli (klein)
100 gr shiitake paddenstoelen
1 wortel
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 cm jahe
4 rode lomboks, gedroogd
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel sesam olie
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes, de shiitake in repen, de wortel in plakjes en de ui fijn. Hak de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan de broccoli, de wortel en de shiitake toevoegen en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de sesamolie erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 41 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176751