banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Cah Brokoli Hioko - roerbak van broccoli met shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Brokoli Hioko
roerbak van broccoli met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 broccoli (klein)
100 gr shiitake paddenstoelen
1 wortel
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1 cm jahe
4 rode lomboks, gedroogd
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel sesam olie
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes, de shiitake in repen, de wortel in plakjes en de ui fijn. Hak de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan de broccoli, de wortel en de shiitake toevoegen en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380634