banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Urap Pakis - varentoppen met gekruide tauge en kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Urap Pakis
varentoppen met gekruide tauge en kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr varentoppen
100 gr tauge
7 sjalotjes
50 gr ebi
1 theel limoensap
200 gr gerapste kokos

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
1 cm jahe
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kokos bruin en wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Week de ebi totdat deze zacht is geworden en pureer het daarna
Meng de varentoppen met de tauge en stoom deze daarna gaar en zet apart. Meng de sjalotjes, de ebi, de bumbu en het limoensap. Meng dan de kokos erdoor. Meng het daarna met de varentoppen en de tauge en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933117