logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Urap Pakis
varentoppen met gekruide tauge en kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr varentoppen
100 gr tauge
7 sjalotjes
50 gr ebi
1 theel limoensap
200 gr gerapste kokos

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
1 cm jahe
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kokos bruin en wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Week de ebi totdat deze zacht is geworden en pureer het daarna
Meng de varentoppen met de tauge en stoom deze daarna gaar en zet apart. Meng de sjalotjes, de ebi, de bumbu en het limoensap. Meng dan de kokos erdoor. Meng het daarna met de varentoppen en de tauge en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 98 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176569