Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Labu Siam Ebi Telur - in kokosmelk gestoofde chayote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Labu Siam Ebi Telur
in kokosmelk gestoofde chayote

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr chayote
1 salam blad
50 gr ebi
200 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 ei
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote in dunne reepjes. Week de ebi wat water en hak het daarna fijn. Klop het ei op. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de de bumbu samen met de salam en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de chayote, de palmsuiker en het zout toe en breng aan de kook. Dan het ei toevoegen en roer het geheel totdat het gaar is. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 300 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925509